Papp Autóház – Opel, Chevrolet és Suzuki szakszerviz, márkafüggetlen szerviz

Cégünk gyökerei a 70-es évekhez nyúlnak vissza, amikor Papp István a cég korábbi alapítója átvette a korábbi AFIT műhely irányítását. 1991-ben a Papp Autóház tagja lett az induló Opel hálózatnak Magyarországon illetve Mercedes-Benz márkaszervizként és márkakereskedésként tevékenykedett. Az évek során az Opel személyautói mellett a haszonjárművek, valamint a Chevrolet és a Suzuki márkák forgalmazási jogát is elnyerte.

A 2010-es év változásokat hozott cégünk életében, így átalakul és márkafüggetlen szerviz lesz. Márkafüggetlen szervizként még szélesebb lesz szolgáltatásaink skálája, így más járművek szevizelését is szakszerűen el tudjuk látni.

Mátyás király úti telephelyen teljes körű modern szerviz áll az ügyfeleink rendelkezésére ahol a szolgáltatások teljes palettájával várja a megrendelőket és a vásárlókat.

Gyors, kényelmes és professzionális szolgáltatást nyújtunk Önnek versenyképes áron

Miért érdemes minket választania?
Pontos hiba-megállapítás, professzionális javítás és technikai háttér
20 év márkaszerviz tapasztalattal rendelkező szakembereink a hibát pontosan állapítják meg, és nagy gyakorlatuknak köszönhetően rövid időn belül ki is javítják, így nem kell a pontatlan hiba-megállapítás miatt feleslegesen lecserélt alkatrészért és a javításra a feleslegesen ráfordított idő miatt többet fizetnie. Szakszervizünk rendelkezik a minőségi munkavégzéshez elengedhetetlen szükséges gyári műszerekkel és célszerszámokkal.

Biztonságos, ellenőrizhető munkavégzés
Munkalapot veszünk fel, melyen az ügyféllel egyetértésben rögzítjük az elvégzendő munkát, annak összegét és a vállalási határidőt. Mindig csak az ügyféllel egyeztetett munkák kerülnek elvégzésre, így a számlázáskor nem merül fel váratlan kiadás.

Mindig adunk számlát
A szakszervizünkben természetes, hogy számlát állítunk ki, amely egyrészről igazolja az elvégzett munkát és a felhasznált alkatrészeket és a garancia érvényesítésével sem lesz gond.

Költséghatékony karbantartás
Szervizünk célja, hogy az ügyfeleink legnagyobb megelégedésére végezzük munkánkat. Ennek elengedhetetlen feltétele, hogy javítási ajánlatunkat az ügyfél érdekeit előtérbe helyezve adjuk: a folyamatos karbantartás, az időben észlelt meghibásodás és kicserélt alkatrész nagyban hozzájárul a gépkocsi költségkímélő üzemeltetéséhez.

Minőségi alkatrészek
Bár az alkatrészpiacon ma már túlkínálat van az igen kedvező árú alkatrészekből, mindenkép szakembert kíván a megfelelő alkatrész kiválasztása. Szakembereink tudják milyen esetben érdemes ragaszkodni a gyári alkatrészhez, hogy az hosszú távon is kifizetődő legyen, hiszen nem okoz egyéb meghibásodást és hosszabb élettartamú. Természetesen amennyiben nem megy a minőség rovására mi is kínálunk kedvező árú gyárival megegyező vagy utángyártott alkatrészt.

Autója értékének megőrzése
A rendszeres ellenőrzés nem csak az ön autójának megfelelő működését biztosítja. A rendesen vezetett szervizkönyv, amelyben nincsenek kihagyások, az autó eladáskori értékét is növeli. Ennek érdekében szervizünk levélben értesíti Ügyfeleit az esedékes szervizekről, felülvizsgálatokról.

Az eltelt hosszú időszak szakmai tapasztalatával és egy fiatal, dinamikus csapattal büszkén és bizakodóan tekintünk a jövő kihívásai felé.

Reméljük, hamarosan Önt is elégedett Ügyfelünkként üdvözölhetjük!

Papp Andrea

ügyvezető igazgató