Műszaki vizsga Eger

Autóalkatrész tartozékok Eger

 

Paragon biztosító

Céginformációk

Papp Autóház Kft.

3300 Eger
Mátyás király út 37.

Tel:    36/510-873,874
Fax:   36/510-875
Mobil: 20/926-0393
          30/206-8127

E-mail:
opelszerviz@pappautohaz.hu

23 éve az autósok szolgálatában. Minőség elérhető áron!

Kötelező biztosítás olcsón és gyorsan díjszámítás és biztosításkötés percek alatt!

|
Címlap

Papp Autóház: csak ajánlani tudom!

A Papp Autóházban működő autószervíz a megbízhatóság példaképe is lehet.

Számos ügyfelük között van dr. Szemerkényi László közismert egri háziorvos is (akik nem tudnák,  Réka lánya hazánk washingtoni nagykövete lett tavaly, melyhez ezúton is gratulálunk). Szemerkényi doktor a következőket nyilatkozta lapunknak:

Juhász Péter vezetésével és Szabó Gábor irányításával egy jól összeszokott, és figyelmes gárda jött össze. Évek óta járok hozzájuk rendszeresen veszem igénybe szolgáltatásaikat, munkájukat. Mindig nagy figyelemmel és lehetőleg gyorsan segítenek a problémák megoldásában. Nagyon fontos számukra a partnerek elégedettsége, s úgy látom,hogy a többi hozzájuk forduló autós kolléga is hasonló kedvező véleménnyel van róluk. Ma az autó az életünk részévé vált, és mindenki szeretné minél rövidebb ideig nélkülözni, ha muszáj. Ezért is nagyon jól esik, amikor a gyors és pontos segítséget megkapom, amikor nem csak az aktuális problémákkal törődnek, hanem rákérdeznek a gyakran elhanyagolt időpontokra, vagy a kiegészítők állapotára is. Különösen jó érzés ez ma, a szakember hiány közepén, hogy minden munkatársuk profi módon, és nagyon kedvesen segít a bajainkon! Jó szívvel ajánlom mások figyelmébe is a munkájukat – fejezte ki elégedettségét dr. Szemerkényi László.

A Papp Autóház 26 éves múltjából édesapja, Papp István örökségeként Papp Andrea ügyvezető igazgató immár hat esztendeje irányítja az ismert szervizt. A fiatal üzletasszony elmondta, hogy változatlan megfeleléssel szolgálják szlogenjüket: Megbízhatóság – megfizethető minőség.

Honfi Gábor

Kattintson erre a hivatkozásra a Szuperinfó cikkének megtekintéséhez >>